Om Kulturkollektivet

Kulturkollektivet arrangerer kulturbegivenheder på Gellerupscenen i Brabrand. Vi er her for at tilbyde oplevelser og skabe et kulturelt samlingssted i en mangfoldig bydel, der skal være et attraktivt sted at være og et aktiv for hele Aarhus. Vi er en almennyttig erhvervsdrivende forening, der drives af frivillige og ikke har til formål at fremme medlemmernes økonomiske interesser.

Har du lyst til at være med, når vi afvikler arrangementer på Gellerupscenen? Så meld dig som frivillig og bliv en del af holdet. Klik på ”Bliv frivillig” og læs mere. 

Gellerupscenen er én af Danmarks mest fleksible ”Black Box” scener i forhold til opstilling af såvel scene som publikumsområder. Scenen og den tilhørende foyer har gennem tiden lagt gulv til en mangfoldig vifte af kulturelle begivenheder. Fra store teateropsætninger til foredrag og koncerter med både danske og internationale navne. Aktivitetsniveauet på Gellerupscenen har de seneste år været dalende, men det ønsker Kulturkollektivet at lave om på. Du kan bladre gennem historien og læse mere om Gellerupscenen herunder.