Bliv frivillig

Kulturkollektivet drives af frivillige og vi kan altid bruge en ekstra ildsjæl på holdet

Kulturkollektivets frivillige

De frivillige er dem vi kalder på, når vi har brug for hjælp til noget. Det vil som regel være i forbindelse med vores arrangementer på Gellerupscenen, hvor der altid er mange praktiske opgaver, der skal løses. Det kan f.eks. være kontrol af billetter, salg i caféen, opstilling, hjælp til at slæbe udstyr eller oprydning. Men det kan også være kreative og/eller praktiske opgaver mellem arrangementerne.

Måske har du overvejet at blive frivillig, men er nervøs om du har tid. At være frivillig i Kulturkollektivet er den fleksible og uforpligtende måde at bidrage på. Man bestemmer selv, hvad man har lyst til at deltage i og hvor ofte. Når der er ledige opgaver, kontakter vi Kulturkollektivets frivillige på mail og så byder man ind, hvis man har lyst til at hjælpe. Vi forventer ikke, at du kan deltage i alt, men regner med dig, når du siger, du kan. Du er velkommen til at kontakte os på frivillig@kulturkollektivet.dk, hvis du har spørgsmål.

Du kan også bare springe ud i det og melde dig som frivillig, ved at udfylde nedenstående formular. 

Asger Rasmussen - frivillig
Asger Rasmussen

Kreativ ildsjæl med en forkærlighed for  at organisere og administrere. Bærer i sit civile job fine titler som  bl.a. ballonprofessor, tryllekunstner, hattemand og bandeleder i børneteateret Honningbanden.

Paw Simon Krogh - frivillig
Paw Simon Krogh

Entusiastisk iværksætter der siden han var helt lille har boet i Brabrand og nu ofte har en finger med i spillet, når det handler om at gøre Brabrand til et bedre sted at bo. Både på jobbet og i fritiden.

Jesper Kirkegaard​ - frivillig
Jesper Kirkegaard

Energisk kulturentreprenør med fingeren på pulsen i det århusianske comedy- og kulturmiljø. Sprængfyldt med så mange gode idéer, at han engang imellem er nødt til at ride, før han sadler. 

Her er plads til dig ...

Vi mangler altid frivillige. Vi lover, det bliver sjovt, og at der venter masser af spændende oplevelser. Både når vi gør klar bag kulissen, og når vi lukker dørene op for publikum.

Den ældre rolige

Vores fællesskab er for alle, der vil være med til at skabe liv på Gellerupscenen. De unge, de gamle og dem midt imellem.

Den unge friske

Energiske unge mennesker er meget velkomne i fællesskabet.

Den farverige

Vi kan altid bruge frivillige med højt humør og evnen til at sætte lidt farver på tilværelsen.

Din ven eller veninde

Er du for genert til bare at kaste dig ud i et nyt fællesskab, er du velkommen til at tage en ven eller veninde med. Vi har opgaver nok.

Har du lyst til at blive frivillig medhjælper?

Tilmeld dig som frivillig medhjælper ved at udfylde formularen herunder.
Skriv gerne et par linjer om dig selv.

Tilmeld dig nyhedsbrevet